“Mirëserdhët! Me Partinë Demokratike Shqipëria ka ndryshuar shumë. Le të vazhdojmë së bashku për më shumë vende pune, për rroga më të larta, mirëqenie më të mirë dhe integrim të mëtejshëm të Shqipërisë në BE. Bashkohuni me ne për një Shqipëri të zhvilluar dhe Evropiane. Përpara!”   Sali Berisha
16/04/2014 image description

Basha: Kryeministri nuk mund ti ikë pyetjes; a ke informacion për përdorimin e forcave të armatosura në trafikun e drogës?

Prononcim për mediat i Kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, pas drekës me ambasadorët e Bashkimit Europian, SHBA dhe OSBE

16 Prill 2014

Pyetje: Z [...]